loading

DODATNA OPREMA ZA MODEL OPEL COMBO CARGO.

Combo Cargo je na voljo v številnih različicah in je že opremljen z veliko privlačnimi možnostmi. Paleta dodatne opreme lahko še izboljša izkušnjo lastništva.

Udobje in vzdrževanje

Med delom se boste počutili kot doma. Dostavno vozilo je pogosto naš dom na poti, saj v njem preživimo veliko časa. Našli boste vse, kar potrebujete za prijetno počutje v svojem Oplu: zunaj in znotraj, od priročnih mrež za prtljago do trpežnih talnih preprog in še marsikaj drugega.

Sistem infotainment

Potovanje do cilja bo še prijetnejše z vsestranskim Oplovim informacijsko-razvedrilnim sistemom. Ostanite povezani s priklopno postajo. Ta prenosni navigacijski sistem nudi vse prednosti tovarniško nameščenega navigacijskega sistema in vam pomaga, da pridete do cilja.

Opel Combo Cargo – Zaščitne stranske obloge

Varnost in zaščita

Vozite varneje in zaščitite svoj dostavnik Combo Cargo. Našli boste vse, kar potrebujete, od zavesic proti blatu in lesenih zaščitnih plošč do sedežnih prevlek, da se boste vi in vaši sodelavci počutili varno.

Opel Combo Cargo – Vlečna kljuka

Prevozni in nosilni sistemi

Z vozili Opel je prevažanje predmetov preprostejše! Naša pestra ponudba prilagodljivih prevoznih in nosilnih sistemov je idealna rešitev za vse vaše poklicne dejavnosti. Naš izbor vključuje originalne izdelke Opel in izdelke našega partnerja Thule, vodilnega podjetja na področju nosilnih sistemov.

Podana vsebina je bila pravilna v času priprave na objavo. Dostopnost opreme in stopenj opreme preverite pri našem pooblaščenem trgovcu. Vse informacije o morebitnih spremembah modelov so vam na voljo pri našem pooblaščenem trgovcu. Vsi podatki so informativne narave in za njihovo točnost ne odgovarjamo. Nekatere slike vsebujejo dodatno opremo, ki ni vključena v standardni dobavi. Prikazana dodatna oprema vam je na voljo ob doplačilu. Prikazane barve prikazujejo približen odtenek resničnega barvnega tona. Razpoložljivost, tehnične lastnosti in oprema naših vozil, so lahko različne od države do države. Pred naročilom pri našem pooblaščenem trgovcu preverite, ali je posamezni model na voljo.

Na vrh