loading

Zavarovanje sklepamo za priznane zavarovalniške hiše: ZAVAROVALNICA SAVA, ZAVAROVALNICA TRIGLAV IN ZAVAROVALNICA GENERALI. Prav tako opravimo cenitve škod, izvedemo popravila in nudimo pomoč pri izpolnjevanju vlog za prijavo škode.

Avtomobilska odgovornost  je po zakonu obvezno zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo. V primeru prometne nesreče, ko z vašim vozilom nenamerno povzročite škodo drugi osebi, zavarovalnica oškodovancu povrne premoženjsko (uničenje ali poškodovanje stvari) ter nepremoženjsko škodo (telesne poškodbe, okvara zdravja ali smrt). 


Ker zavarovanje avtomobilske odgovornosti krije le škodo, povzročeno drugim udeležencem nezgode, vam priporočamo, da sklenete tudi zavarovanje voznika povzročitelja za primer telesnih poškodb ali smrti.
 

Za več informacij smo Vam na voljo na +386 (0) 40 374 407 ali servis@avtohisa-zalar.si

Avtomobilsko kasko zavarovanje krije škodo zaradi uničenja ali poškodovanja vozila, ki je posledica presenetljivih dogodkov v prometu in mirovanju, ob naletu živali, izginitvi in tatvini, ter zaradi dejanj tretjih oseb in posebnih dogodkov. 

Za nekatere zavarovalnice opravljamo tudi hitro cenitev, kjer na naši poslovni enoti v Malih Laščah vozilo ocenimo, popravimo in Vam posodimo nadomestno vozilo. Za Vas to ne predstavlja nobenih dodatnih opravkov in poti, razen prijavo škode, ki jo oddate na naši lokaciji skupaj z poškodovanim vozilom. Nadomestni deli za popravila so navadno tekoče dobavljivi. Predvidena karoserijska dela zahtevajo tedensko obravnavo.
 

 

 

 

Na vrh