loading

  Servisiranje vašega vozila  

Ker se zavedamo, da živimo v času, ko se vse dogaja z neverjetno naglico in si je težko utrgati več kot le nekaj trenutkov za posamezni opravek, vam omogočamo prijavo na servis preko našega spletnega obrazca ali nam pišite tukaj.


                                   


Pri naročilu na servis nam prosimo posredujte naslednje podatke:

  • TIP VOZILA,
  • LETO IZDELAVE,
  • MOTOR,
  • PREVOŽENI KILOMETRI VOZILA,
  • TER VAŠE IME IN TELEFON,
  • pripišite tudi svojo željo termina in potrudili se bomo, da vam ustrežemo.Poslali Vam bomo prosti termin po elektronski pošti ali pa vas bomo poklicali po telefonu, glede na vašo željo.
Med tem, ko bomo vaše vozilo strokovno pregledali in servisirali, boste vi lahko počakali v salonu vozil, kjer imamo prav za vas namenjen kotiček z časopisjem, revijami in brezžičnim internetom. Obenem vas bo v salon pospremil prodajni svetovalec in vam postregel s kavico, čajem ali sokom. Tisti, ki potrebujete umirjeno okolje, Vas povabimo na sprehod v neokrnjeno naravo, ki nas obdaja.Če so z vami najmlajši se bodo lahko poigrali na otroškem igrišču (igrišče se uporablja na lastno odgovornost in v prisotnosti staršev).

                                   


Pomen dobrega servisa


Pravilno vzdrževanje vozila je za vsakega voznika investicija v prihodnje. Investicija v pravilno vzdrževanje pomeni dolgoročno zmanjšanje stroškov in optimalno delovanje vašega vozila.
Pravilno vzdrževanje je le, ko gre za zamenjavo nadomestnih originalnih delov, ki se 100% prilegajo, ki so z raziskavami in testiranji koncerna Opel namenjeni prav vašemu vozilu. Tudi olja so pomembna. Za različne motorje so predpisana različna olja. Ob napačni uporabi olja oz. ob uporabi olja, ki ni predpisano, vas po veliki verjetnosti pripelje do hudih poškodb na motorju, kar pa je povezano tudi z velikimi stroški in morebitnimi težavami v prihodnje.
Tukaj pri nas poskrbimo, da bo vaše vozilo servisirano kot je predpisano, ker bo samo tako delovalo kot si sami želite, saj imamo za to strokovno usposobljene servisne svetovalce in mehanike.

Za servisiranje vozil starejših od 4 let imamo stalno najkonkurenčnejšo ponudbo.

Zato je pomembno, da servisirate svoje vozilo v našem pooblaščenem servisu, kjer imamo specializiran kader, originalne nadomestne dele, vrhunska sodobna orodja in vso potrebno tehnično in tehnološko podporo, ki se stalno ndgrajuje, dopolnjuje in posodablja.


                                    Vaš avto vam bo hvaležen!Kdaj na servis?

Ne skrbite! Vsako leto ob »vašem« času Vam pošljemo obvestilo, kjer vas spomnimo, da je tudi vaše vozilo na vrsti, da ga razvajamo. Vsa vozila Opel po letu 2000 imajo predpisan servisni interval na eno leto ali ob 30.000 prevoženih kilometrih.

Skratka…

Obiščite nas, veselimo se vašega obiska!

                                                

                                      Avtohiša Zalar – najboljša pot do odličnega avta!

Nova in rabljena vozila.

GALERIJA SERVISA:

     
  


  

Na vrh