loading

Redni in strokovno izvedeni servisi močno pripomorejo k ohranjanju vozila v kar se da najboljšem stanju ter posledično zagotavljanju varnosti pri uporabi vozila v prometu.


Smo pooblaščeni serviserji za vozila znamke OPEL, servisiramo tudi vse druge priznane znamke osebnih in dostavnih vozil, ter tudi avtodomov.


Naša ekipa se odlikuje s tradicijo, po svojih bogatih izkušnjah, zanesljivosti in strokovnosti. Poleg tega ste lahko prepričani tudi v prijazen sprejem in profesionalno opravljene servisne in prodajne storitve.

Ponašamo se z najsodobnejšo opremo, pri delu uporabljamo specialna orodja z računalniško diagnostiko in tako poskrbimo za kakovostno opravljene storitve, varnost in vaše dobro počutje v vozilu.


 Za več informacij lahko povprašate na naš sprejem: 
✉ sprejem1@avtohisa-zalar.si ali ☎ 01 7881 999

Na omenjeni kontakt se lahko naročite tudi na servis Vašega vozila, ponujamo pa Vam tudi originalno in neoriginalno dodatno opremo, kot tudi nadomestne dele in avto kozmetiko za vsakdanjo domačo rabo.


Vedno bolj tehnologija napreduje, vedno bolj je pomembno, da se vozila vzdržujejo strokovno. Avtomobili že dolgo niso več narejeni iz nekaj osnovnih sklopov, temveč iz kel kup prepletenih sklopov, ki delujejo povezovalno in odvisno drug od drugega.

Ob servisni storitvi Vam vedno naložimo novi software v Vaše vozilo, ki praviloma pripomore k boljšem izkoristku, manjši porabi, manjšemu onesnaževanju ter boljši samokontroli vozila. 

Zato nam v naši hiši priznamo jamstvo, ki je ob nakupu novega vozila sedem letno in ob nakupu rabljenega vozila 24 mesečno. Ob predpogoju, da je zaupanje za vzdrževanje Vašega vozila namenjeno samo naši servisni delavnici.


Nekaj osnov o vzdrževanju vašega vozila

Prvi servisni pregled je različno predpisan za vozila različnih znamk z različnimi tipi motorjev. Običajno je prvi servis predviden pri 15.000, 20.000 ali 30.000 prevoženih kilometrih.

Ob vsakem servisnem intervalu je na pooblaščenih servisih opravljen podrobnejši servisni pregled. Poleg menjave motornega olja, oljnega filtra in zavorne tekočine zajema še preverjanje svetil, podvozja, zavor, predgled elektronike, vseh tekočin in še mnoga druga pomembna opravila. 

 
 
 

Na servis vsaj enkrat na leto

Letni servisni pregled večina avtomobilskih proizvajalcev običajno predpisuje zato, ker določeni vozniki v obdobju enega leta ne prevozijo predpisanih kilometrov. Kljub temu pa avtomobil v določenem časovnem obdobju potrebuje zamenjavo nekaterih maziv in tekočin ter pregled vitalnih delov.

S časom olje izgublja viskoznost, sposobnost mazanja in tako se posledično ustvarja večje trenje, ki povzroča pregrevanje in poškodbe znotraj motorja. Te so zelo, zelo majhne. vendar vplivajo na delovanje motorja, na porabo olja, goriva in življensko dobo motorja.

 

Kontaktirajte nas

* obvezna polja
Vaše osebne podatke bo obdelal ustrezni upravljavec, kot je opisano v Izjavi o zasebnosti.

Več informacij o pravicah glede zasebnosti in podatke za stik z nami najdete tukaj.
Na vrh