loading

V naši avtohiši smo specializirani tudi za vse vrste popravil avtodomov in bivalnikov. Popravila mehanskih delov in servisiranje nam nista  tuja saj imamo na tem področju že veliko izkušenj. Pri bolj zahtevnejših popravilih uporabimo tudi diagnostiko, s pomočjo katere lahko odkrijemo tudi na prvi pogled skrite napake. Kot novost  uvajamo tudi popravila bivalnega dela avtodoma. Tako nam lahko brezskrbno v celoti zaupate popravilo vsakršnje napake, ki jo vaš avtodom ima. Kot dodatno novost pa se je možno za prevzem vašega avtodoma mogoče dogovoriti na željeni lokaciji ali na Vašem domu.

Ker si želimo, da bi bile vaše poti z avtodomom čimbolj brezskrbne, vam svetujemo, da se oglasite pri nas. Vašemu avtodomu katerekoli znamke se bomo povsem posvetili in poskrbeli, da bo vaš avtodom v najboljši možni ”kondiciji”. Poskrbimo za kakovostno opravljene storitve, varnost in dobro počutje v avtodomu!

Vgradnja originalnih nadomestnih delov skupaj z našo strokovno vgradnjo vam zagotavljata brezskrbna potovanja kamorkoli se že odpravljate.

Med popravilom vašega avtodoma pa vam nudimo tudi izposojo nadomestnega vozila (tudi kombiniranega vozila), priporočamo pa tudi ogled lokalnih znamenitosti, katerih pa ni malo.
 To pomeni, da si boste lahko v času servisiranja avtodoma pri nas vzeli nekaj časa zase in se odpravili na ogled zanimivih izletnih točk. Oglejte si jih na tej povezavi!

Za naročilo na servis avtodoma smo dosegljivi na 031/331-920, 041/611-920, 01 7881 999 ali na sprejem1@avtohisa-zalar.si

Kontaktirajte nas

* obvezna polja
Vaše osebne podatke bo obdelal ustrezni upravljavec, kot je opisano v Izjavi o zasebnosti.

Več informacij o pravicah glede zasebnosti in podatke za stik z nami najdete tukaj.
Na vrh