loading


V Avtohiši Zalar smo specializirani za vse vrste popravil avtodomov in bivalnikov. Popravila mehanskih delov in servisiranje nam nista tuja, saj imamo na tem področju veliko izkušenj. Na podlagi diagnostike odkrijemo in odpravimo razne okvare na motorju in menjalniku ter drugih delih avtodoma.  

Kot novost uvajamo tudi popravila bivalnega dela avtodoma. Tako nam lahko brezskrbno v celoti zaupate v  popravilo vaš avtodom! Kot dodatno novost pa se je možno za prevzem vašega avtodoma mogoče dogovoriti na željeni lokaciji ali na vašem domu.Vgradnja originalnih nadomestnih delov skupaj z našo strokovno vgradnjo vam zagotavljata brezskrbna potovanja kamorkoli se že odpravljate.

Med popravilom vašega avtodoma pa vam nudimo tudi izposojo nadomestnega vozila (tudi kombiniranega vozila), priporočamo pa tudi ogled lokalnih znamenitosti, katerih pa ni malo.
 Oglejte si jih na tej povezavi!

Za naročilo na servis avtodoma smo dosegljivi na 031/331-920, 041/611-920, 01 7881 999 ali na sprejem1@avtohisa-zalar.si

 

Vgradnja originalnih nadomestnih delov skupaj z našo strokovno vgradnjo Vam zagotovaljata brezskrbna potovanja kamorkoli se že odpravljate.

Kontaktirajte nas

* obvezna polja
Vaše osebne podatke bo obdelal ustrezni upravljavec, kot je opisano v Izjavi o zasebnosti.

Več informacij o pravicah glede zasebnosti in podatke za stik z nami najdete tukaj.
Na vrh