loading

Pestra izbira vozil je naša prednost...

Na naši lokaciji v Malih Laščah Vam ponudimo nakup novega, malo rabljenega in rabljenega vozila. Nakup novega vozila je resnična prilagoditev Vašim željam. Lahko se po Vaši meri naroči novo vozilo ali pa se ga po vašem izboru izbere iz zaloge vozil, ki so na voljo. Cenovno ni razlike. Vozilo iz zaloge prejmete le v nekaj dneh, med tem, ko je potrebno na vozilo po naročilu počakati nekoliko dlje časa.


V naši zalogi rabljenih vozil je na voljo veliko število vozil različnih znamk. To so vozila, ki so rabljena 2 leti in tudi takšna, pri katerih je od prve registracije minilo deset let ali več. Vsa vozila pregledamo in izdamo garancijo za vozila, kjer je očitna sledljivost vzdrževanja za časovno obdobje 24 mesecev. Garancija in jamstvo sta naša interna produkta, pri katerih imate jasno opredeljeno pokritost in nimate lastne udeležbe v primeru uveljavljanja garancije ali jamstva, seveda ob predpisanem vzdrževanju Vašega vozila.

Nakup vozila je lahko lažji, kot si mislite. S pomočjo raznih finančnij produktov je dosegljiv skoraj vsakomur. Za vsakega izmed Vas bomo naredili financiranje po meri, gelde na Vaše želje.

V kolikor vozila še nimate, ste na pravi spletni strani. Vabimo Vas k ogledu naše zaloge vozila.

 

 

Za več dodatnih informacij glede prodaje vozil smo Vam na voljo na +386 (0) 40 490 070 ali prodaja@avtohisa-zalar.si
Avtohiša Zalar nova vozila OPEL - kliknite za več fotografij!

 

Avtohiša Zalar rabljena vozila vseh znamk - kliknite za več fotografij!
 

Na vrh