loading

Vsem obiskovalcem in našim strankam omogočamo, da lahko na enem mestu opravijo vse, kar je povezano z nakupom in vzdrževanjem vozila.

Naša pestra ponudba servisnih in prodajnih storitev obsega: SERVIS VOZIL
Redno servisiranje vozila je najpomembnejše za dolgo življensko dobo motorja. Smo pooblaščeni serviser vozil Opel, z veseljem pa opravimo servis tudi na katerikoli drugi znamki avtomobila.
▶ PRODAJA VOZIL
Iščete novo vozilo? Potem ste na pravem mestu. V naši prestri ponudbi rabljenih vozil vseh znamk boste zagotovo našli nekaj, kar bo ugodilo Vašim potrebam!
▶ FINANCIRANJE VOZIL
Imate veliko željo po nakupu avtomobila, vendar nimate dovolj denarja za nakup željenega vozila? Ni panike, pri nas lahko uredite financiranje vozil, ki Vam omogoča brezskrben nakup in odplačevanje po Vaših merah.
ZAVAROVANJE VOZIL
Smo partner velike večine zavarovalnic, zato lahko pri nas uredite vse, med drugim tudi zavarovanje vozila po Vaših lastnih željah.GARANCIJA VOZIL
Nakup rabljenega vozila pri nas Vam prinaša dodaten občutek varnosti pred nakupom. Na vsak avtomobil namreč dodelimo garancijo, katera krije odpravo napak na predpisane mehanske dele.▶ JAMSTVO VOZIL
Za odličen nakup brez kakršnihkoli skrbi, pa na določena rabljena vozila dodelimo tudi 2 letno jamstvo na motor, menjalnik in pripadajoče mehanske dele.

▶ VULKANIZERSTVO
Predrta pnevmatika? Premontaža letnih in zimskih pnevmatik? Našli ste pravi naslov za vse vrste vulkanizerstvih storitev!
▶ IZPOSOJA VOZIL
Bi se za vikend radi z družbo odpravili na izlet, vendar je Vaš avto premajhen? Nudimo ugoden najem novega Opel Vivara, v naši ponudbi vozil za najem pa imamo med drugim tudi nekaj osebnih vozil.Na vrh