loading

  O NAS  

V naravnem okolju, na deželi kočevske in ribniške vam na področju ponudbe novih in rabljenih vozil Opel ter servisa želeli ponuditi nekaj več.

Zato smo za vas v Malih Laščah v prijetnem okolju odprli sodobni družinski prodajno-servisni center Opel v dveh etažah.
V našo hišo vabimo vse tiste, ki jih pritegnejo novosti s področja novih vozil in ob aktualnih akcijah in raznih finanačnih reštvah, verjamemo, da so le ta dosegljiva vsakomur.
Na vašo željo vam vozilo zavarujemo (smo pogdbeniki zavarovalnic) in uredimo registracijo.
Obljubljamo vam skrbno individualno obravnavo.

V kolikor ste že lastnik jeklenega konjička in želite strokovnega serviserja, bomo za vas poskrbeli, da bo vaše vozilo vedno v odlični formi s pravilno nameščenimi nadomestnimi deli in dodatno opremo.

Za tiste, ki iščete rabljeno vozilo po konkurenčni ceni, strokovno tehnično pregledana v 40 točkah in z garancijo ste našli pravi naslov.
Obsežen seznam cca 40-60 odličnih vozil je vedno na izbiro, tako da boste z lahkoto našli ravno takšno vozilo, ki je primerno za Vas.

          


Naš prodajno-servisni center se pohvali s popolno storitvijo na prodajnem, kot tudi na poprodajnem področju.
S tem dokazujemo, da vam »vse na enem mestu« prihrani prenekatero uro. In ker je čas denar, nam do danes zaupa že lepo število naših stalnih obiskovalcev.
Tistih, ki se že vozijo v novih Oplovih lepotcih, kot tistih, ki jih je naša servisna storitev prepričala o strokovnosti, ažurnosti in prilagodljivosti.
Vsem Vam želimo ponuditi tisto najboljše, zato skrbimo za prijazen, pošten in strokovno usposobljen kader, ki ustreza strogim zahtevam znamke Opel.
Seveda brez najsodobnejše opreme, tehnične podpore, ažuriranju novosti, ki omogočajo, da je diagnoza natančna in pravilna, prav gotovo ne gre in je le na takšen način naša storitev odlična in cenovno ugodna. Pogodba z Oplom nam omogoča, da mesečno prejemamo posodobitve programov za osebna vozila in z le temi ažurno oskrbujemo vozila naših zvestih strank. Ob redni servisni storitvi se v vsako vozilo brezplačno instalira novi program, ki je v tisitem trenutku optimalen za posamezno vozilo. Uporabnik vozila to opazi kot manjšo porabo goriva, olja, tišje delovanje, manjša obraba, boljša kondicija vitalnih delov vozila in še in še in še.
Tako vzdrževana vozila delujejo brezhibno in njihovi vozniki lahko svoj prosti čas izkoristijo za prijetnejše stvari.

Si želite bili tudi vi med njimi? Pokličite nas!


                               

                                                            Veselimo se vašega zaupanja.


                     AVTOHIŠA ZALAR - Najboljša pot do odličnega avta!

Na vrh