loading

Podjetje AVTOHIŠA ZALAR D.O.O z dolgoletno tradicijo in ponosom stalno vzdržuje 11.000 vozil po vsej Sloveniji.

Naš skupni cilj je ustvariti kvaliteto in Vaše zadovoljstvo. Zato se že od samega začetka trudimo, da bi še izboljšali naše storitve. Smo specializirani za prodajo in servisiranje osebnih vozil, po novem pa tudi dostavnega programa in avtodomov.

Naše znanje je široko, kar nam omogoča velik spekter različnih popravil in ne nujno vedno samo menjav nadomestnih delov. Upamo si trditi, da je ravno to znanje v našem času zelo pomembno in marsikomu privarčuje denar.

 

Naše delo ustreza sodobnim visokim evropskim standardom. Imamo najdsodobnejše pripomočke in naprave za kvalitetno servisiranje osebnjih in dostavnih vozil. Vsi naši sodelavci se neprestano izobražujejo in so seznanjeni z najnovejšimi tehnologijami na področju avtomobilizma.

V prodajni ponudbi imamo pestro zalogo vozil. Vsa rabljena vozila so strokovno pregeldana in pripravljena za uporabo. Ob nakupu rabljenega vozila vsakemu vozilu dodelimo GARANCIJO, ki je naš interni produkt.

Vljudno vabljeni v naš prodajno servisni center, kjer vam bomo primerno svetovali in z velikim veseljem pripomogli k uresničitvi Vaših ciljev.

Na vrh