loading
Odločite se za nakup novega vozila Opel in se na svojo prvo pustolovščino odpeljite takoj in brezskrbno. Pri Oplu smo poskrbeli za vse.

Poleg prihrankov do 4.100 € vam podarimo še vrednost enoletnega obveznega zavarovanja, letne vinjete in polnega rezervoarja goriva!*

Pridobite akcijsko ponudbo vašega izbranega vozila Opel že zdaj!

Akcijski prihranki po modelih:

Mestni malček ADAM s prihranki do 4.100 €

Pustolovska nova MOKKA X s prihranki do 4.100 €

Prestižna nova INSIGNIA s prihranki do 4.100 €

Mladostna CORSA s prihranki do 2.600 €

Zmagovalka in nosilka naslovov Evropski in Slovenski avto leta 2016 ASTRA s prihranki do 2.500 €

Razkošna družinska nova ZAFIRA in do 2.800 €

Prilagodljiva MERIVA s prihranki do 2.950 €

Urbani novi CROSSLAND X s prihranki do 1.700 €




ZAPELJITE SE NA TESTNI VOŽNJI.

ZAŽELITE SI PONUDBO.



*Povprečno vrednost obveznega zavarovanja podarimo v primeru, da je stranka uvrščena v premijski razred z vsaj 50% popustom, v nasprotnem primeru stranka doplača razliko. Izračun vrednosti polnega tanka goriva je narejen na osnovi deklarirane prostornine rezervoarja posameznih vozil in cen bencinskega goriva na dan 1.8.2017. Vrednost obveznega zavarovanja, vinjete in polnega rezervoarja goriva se lahko obračuna tudi kot popust na vozilu v enaki vrednosti.





Ogljikov dioksid CO2 je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani pod to povezavo. Prikazana slika je simbolna.