loading
 BREZSKRBNOST. BREZPLAČNO.  

Paket storitev za brezskrbne dogodivščine z vašim Oplom!

Vozila Opel vam nudijo edinstven občutek v vožnji. Voznik in sopotniki potujejo udobno in v vožnji lahko sproščeno uživajo. Varnost vozil to dopolnjuje in omogoča popolno izkušnjo lastništva vozila Opel.


Zagotavljanje večletnega zadovoljstva v vožnji in z vozilom pa zahteva poseben pristop. Z vašimi potrebami in pričakovanji v mislih smo pripravili skrbno načrtovan program paketa storitev, s katerim želimo poudariti, da smo o kakovostih naših vozil prepričani. Ta paket zajema tudi dodatno jamstvo, ki poleg 2-letne tovarniške garancije brez omejitve prevoženih kilometrov nudi še dodatno “Premium” jamstvo za dodatni 2 leti ali do 120.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej.


 Opel FlexCare


Prednosti Opel FlexCare “Premium” jamstva

4 leta brezskrbnosti. Z dodatnim “Premium” jamstvom bomo hitro in brezhibno poskrbeli za vas in vaše vozilo, kjerkoli se nahajate.

Brez nepričakovanih stroškov. Nepotrebne skrbi prepustite nam. V času dodatnega jamstva bomo za morebitne okvare in popravila na vašem vozilu poskrbeli mi. Obseg kritja dodatnega FlexCare “Premium” jamstva najdete v pdf datoteki malo niže.

Originalna kakovost. Vaše zadovoljstvo je na našem prvem mestu. To zagotavljamo z uporabo Oplovih originalnih nadomestnih delov, najvišjih standardov in kakovosti ter s strokovno usposobljenimi zaposlenimi.


Oplova podaljšana pomoč na cesti, skupaj 4 leta

Opel FlexCare paket vključuje tudi podaljšanje storitve Opel pomoč na cesti (Opel Assistence), in sicer na skupno 4 leta. Opel pomoč na cesti začne veljati od dneva, ko se izteče redna pomoč na cesti za novo vozilo, ki je pokrita skladno s pogoji, ki so navedeni v servisni knjižici (leto dni od nakupa vozila), in velja do izteka obdobja (3 leta), ki je navedeno v Certifikatu Opel FlexCare, oziroma do doseženega največjega števila kilometrov, navedenega v Certifikatu Opel FlexCare (kar nastopi prej). V primeru nenadne okvare avtomobila, ne glede na cilj potovanja, boste z Opel pomočjo na cesti vedno prišli na cilj. 24 ur na dan, v več kot 40 evropskih državah, vam nudimo pomoč na cesti, vleko, najem avtomobila, namestitev v hotelu, nadaljevanje poti z vlakom, letalom in še več.

Ostanite varno na poti z Opel pomoč na cesti (Opel Assistence):
  • za klice iz Slovenije: 0808 880
  • za klice iz tujine: +386 1 530 53 13


Prepustite nam, da dlje časa skrbimo za vašo brezskrbnost.
Ogljikov dioksid CO2 je najpomembnej&scaron;i toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslab&scaron;anju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povi&scaron;anim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter du&scaron;ikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v <a href="poraba-goriva-in-emisije" target="_blank">priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka</a>,&nbsp; ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani poobla&scaron;čenega trgovca z vozili Opel.
Ogljikov dioksid CO2 je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka,  ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani pooblaščenega trgovca z vozili Opel.